I går blev sidste runde af Premier League 16/17 spillet og Chelsea blev som bekendt hyldet som mester i manager Antonio Contes debutsæson i verdens bedste liga.
Der sker mange tin i sådan en sæson, og det kan være svært at huske det hele, derfor: Her er de største øjeblikke i sæsonen… 

AF KRISTIAN PARIS 

Velkommen Zlatan’

AFC Bournemouth v Manchester United - Premier League

Man Utd skrev forud for sæsonen kontrakt med legenden og veteranen Zlatan Ibrahimovic på en fri transfer. En handel der både bragte overraskelse og kritik med sig, men alt i alt viste sig at være altafgørende, eftersom svenskeren formåede at lave 28 mål i alle turneringer før han blev skadet.

Batshuayi vandt ligaen 

FBL-ENG-PR-WEST BROM-CHELSEA

Fodbold er en holdsport siger de alle sammen, men det var ikke desto mindre Michy Batshuayi, der kom ind fra bænken og sikrede Chelseas deres sjette mesterskab ved at score kampens første mål tidligere i denne måned.

Ellers har den belgiske angriber ikke fået særligt meget opmærksomhed resten af sæsonen, og han har tilbragt det meste af tiden på bænken  – på trods af, at han altså kostede klubben lige knap 300 millioner.

Kanes anden ‘Golden Boot’

Hull City v Tottenham Hotspur - Premier League

To seperate ankel skader har holdt Harry Kane ude i hele otte kampe i ligaen i denne sæson. På trods af det har han altså score 29 mål – det bedste antal i angriberens karriere, og et antal, der har sikret englænderen sin anden, på hinanden følgende, ‘Gyldne Støvle’.

Mourinho blev ‘roasted’ på Stamford Bridge

FBL-ENG-PR-CHELSEA-MAN UTD

Jose Mourinho var efter nogens mening genstand for den totale ydmygelse, da hans nuværende hold, Man Utd, gæstede Stamford Bridge og Chelsea, hans tidligere hjemmebane, for første gang tilbage i oktober.

Det tog netop kun 30 sekunder for hjemmeholdets Pedro at bringe London klubben i front, og således var Mourinhos gameplan skudt i sænk.

Det endte med at Chelsea vandt kampen med imponerende 4-0, og Chelseas fans, der hyldede Antonio Conte, var de eneste, der kunne høres den aften på Stamford Bridge. En skuffelse Mourinho…