En landskampspause betyder, at selvom verdens største stjerner ikke har været i kamp for deres klubhold, så har de stadig været i kamp. Og kampene bliver ikke mindre intense eller hektiske bare fordi det ikke er klubfodbold. Og det betyder altså, at chancen for at blive skadet er mindste lige så stor, når man er i landsholdstjeneste. Det har flere managere fra Premier League måtte erfare, idet de ikke kan stille med alle spille i weekendens Premier League-kampe. Få det fulde overblik og for nyligt skadede spillere i denne artikel. 

Af David Paris 

Sadio Mane – Liverpool

Sadio Mane er en vigtig nøglespiller for Jurgen Klopps Liverpool-mandskab og den tyske træner får helt sikkert problemer med at finde en værdig erstatning for senegaliseren, der ikke kan være med mod Manchester United i morgen på Anfield. han blev skadet i en kamp for netop Senegal mod Cap Verde. Kilder siger, at han er ude i mindst seks uger.

Marouane Fellaini – Manchester United

(Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

En anden spiller, der heller ikke kommer til at spille på lørdag i kampen mellem Liverpool og Manchester United, er den belgiske landsholdspiller Marouane Fellaini fra United-lejren. Han har problemer med knæet og blev skiftet ud i Belgiens sejr over Bosnien-Herzegovina i midtugen. Udover Liverpool, møder United i de næste tre kampe, Huddersfield, Tottenham og Benfica og han forventes at sidde på tribunerne i alle kampene.

Romelu Lukaku – Manchester United

Fellainis holdkammerat på landsholdet og i United, Romelu Lukaku spillede ikke kampen mod Bosnien-Herzegovina på grund af en skade i anklen. Han forventes dog at spille Liverpool-kampen, men intet er bekræftet endnu.

 

N’Golo Kante – Chelsea

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

N’Golo Kante blev skiftet ud i Frankrigs landskamp mod Bulgarien efter kun 34 minutter. Chelsea har intet meldt ud på deres hjemmeside og derfor må vi gå efter det franske fodboldforbunds udtalelser. N’Golo Kante er ‘tvivlsom til de næste par kampe’, som der stod umiddelbart efter skaden.

Shkodran Mustafi – Arsenal

Arsenal må undvære den tyske forsvarsspiller Shkodran Mustafi, der ikke kunne spille fuld tid i landskampen sidste weekend. Han skal måske opereres, så Arsenal-træner Arsene Wenger er tvunget til at finde på en langsigtet plan.

Andre skader: Laurent Koscielny (Arsenal), Fabian Delph (Manchester City), Joe Allen (Stoke City), Davy Propper (Brighton & Hove Albion), Josh King (Bournemouth) og Shane Long (Southampton).