Manchester United havde i sommers desperat brug for en angriber og mange fans var meget nervøse, da klubben endnu ikke havde hentet en på transfervinduets sidste dag. Det var derfor noget af en lettelse, da de efter transfervinduets afslutning blev meddelt, at klubben lige havde noget, at underskrive en lejeaftale med den columbianske stjerneangriber, Radamel Falcao. Radamel+Falcao+Manchester+United+v+Queens+o04JXcESFWbl

Falcao kom fra Monaco, hvor han var den absolutte stjerne sammen med hans landsmand, James Rodriguez. Det var derfor også lidt af et chok for Falcao, da han opdagede at han nødvendigvis ikke blev fast mand på Manchester Uniteds hold.

Louis van Gaal har tidligere udtalt, at han ikke er tilfreds med Falcaos præstationer til træning og heller ikke i kamp. Han scorer alt for få mål og han ligner overhovedet ikke den spiller, han var for 2-3 sæsoner siden, da han blandt andet spillede for Atletico Madrid.

Den dårlige form og manglende spilletid, har fået Falcao til at indse, at Manchester United ikke er en klub, hvor han skal fortsætte. Klubben selv er heller ikke interesserede i, at benytte den købsoption de har fået på Falcao og derfor skal columbianeren nu se sig om efter andre muligheder. Flere engelske storklubber skulle tilsyneladende være klar til at hente Falcao. Klubber som Liverpool, Arsenal og Tottenham meldes således allesammen interesserede i columbianeren.