Philippe Coutinho er stadigvæk en Liverpool-spiller. I hvert fald lidt endnu. Det ser dog ud til, at den brasilianske playmaker kan forlade klubben til enhver tid, hvis Barcelona disker op med det bud, Liverpool venter på.

Coutinho (Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Der spekuleres nu i, hvem der skal erstatte brasilianeren på Liverpools midtbane. En detaljeret rapport fra den lokale avis i Liverpool og omegn, Liverpool Echo, viser, at Liverpools egne fans har en klar favorit, hvad angår erstatningen for Coutinho.

4000 fans deltog i undersøgelsen, og du kan se resultatet her.

Som det fremgår af undersøgelsen, vil 44,8% af Liverpools tilhængere gerne have Thomas Lemar fra AS Monaco som erstatning for Philippe Coutinho.

Læs også: Hemmelig klausul i Messis kontrakt: Kan forlade Barcelona kvit og frit

Lemar var også på ønskelisten i Liverpool tilbage i august måned, men de to klubber kunne altså ikke blive enige om en aftale.

Derfor raser spørgsmålet om, hvem der skal erstatte Coutinho, stadig. Der er ingen spiller i kikkerten, der med det samme kan erstatte den brasilianske playmaker direkte. Dertil har han spillet en alt for stor rolle i Liverpool.

Læs også: Medie: Carlos Tevez forlader Kina – her er hans nye klub

Hvis Liverpool sælger Coutinho til Barcelona, så er der også en masse penge for dem at fyre af.

Her er nogle spillere, Liverpool sagtens kunne bruge deres penge på.

Den sandsynlige mulighed – Thomas Lemar (Monaco)

Liverpool ville gerne have haft Lemar allerede i august, og Liverpools lægelige stab ventede også blot på et opkald om, at de skulle rejse til Paris til Deadline Day for at bestå et lægetjek.

Det er dog langt fra sikkert, at Monaco vil af med Lemar, for de forsvarende Ligue 1-mestre har allerede mistet mange spillere.

Den franske landsholdsspiller er alsidig og kan dække en række pladser på midtbanen. Derudover er der også udviklingspotentiale hos Lemar på grund af den unge alder (22).

Det tidligere emne – Julian Draxler (PSG)

I Wolfsburg blev han omtalt som en af de hotteste emner i hele Europa. Den tyske landsholdsspiller var da også eftertragtet hos Liverpool i januar sidste år. Draxler valgte som bekendt at tage til den franske hovedstad i stedet. Her er det dog ikke blevet til den succes, Draxler havde drømt om, og derfor kan et skifte væk meget vel være en mulighed.

Den usandsynlige transfer – Alexis Sanchez (Arsenal)

Liverpool forsøgte at hente Sánchez i 2014, men blev slået i sidste ende af Arsenal. Derfor er det da også helt usandsynligt, at Sánchez skulle vælge lige netop Liverpool. Han har angiveligt også tilbud fra Manchester City på hånden. Med seks måneder tilbage af sin kontrakt med Arsenal, er han dog værd at gå efter. Han er dog ikke lige så alsidig en spiller som Coutinho, men hans kompetencer rækker stadig langt for et tophold i Premier League.

Belgieren i Spaniens hovedstad – Yannick Carrasco (Atletico)

Belgieren spillede i 53 kampe under Diego Simeoen i sidste sæson. En skade, han pådrog sig i oktober, har dog gjort det svært for den 24-årige belgier at genvinde pladsen på et formstærkt Atletico-mandskab. Siden oktober måned er det nemlig kun blevet til fire kampe i La Liga – alle disse som indskifter.

Selvom han primært fungerer som kantspiller – hvor han kan spille i begge sider – har han også tilbragt tid på den centrale position.

Underdoggen – Manuel Lanzini (West Ham)

Selvom Wilfried Zaha og Riyad Mahrez utvivlsomt er to af de bedste spillere uden for Premier Leagues top-6, så har Manuel Lanzini mange af de samme kvaliteter som Philippe Coutnho.

Argentineren har været i sublim form for West Ham i de seneste to sæsoner, og med teknisk snilde og sikker boldkontrol er han et yndet transfermål for mange Premier League-klubber.

Den 24-årige West Ham-spiller ser dog ud til at have brug for at tage et skridt opad i karrieren, og det kan han med Liverpool.

Bundesliga-stjernen – Christian Pulisic (Dortmund)

USA’s næste store håb i fodboldverdenen. 19-årige Pulisic regnes som en af de mest spændende spillere, der render rundt i de europæiske ligaer i øjeblikket. Som amerikansk landsholdsspiller har han allerede bevist sit værd med 9 landsholdsmål.

Med det store potentiale in mente, er Pulisic dog ikke nogen billig herre, og det er tvivlsomt, om Klopps tidligere klub vil af med stjernefrøet.

Den statistiske mulighed – Nabil Fekir (Lyon)

Fekir har allerede flere beundrere rundt omkring i Europa, og her er Real Madrids træner, Zinedine Zidane, ingen undtagelse.

Han har scoret 13 mål i 16 ligakampe i denne sæson – en bemærkelsesværdig statistik – og også to mål i Europa League, herunder et mod Everton.

Den franske landsholdsspiller har i gennemsnit to nøgleafleveringer pr. kamp, gennemfører fire succesfulde driblinger, og har i gennemsnit 3,2 skud pr. kamp. Til sammenligning har Coutinho 2,6 nøgleafleveringer, 3,4 driblinger og 2,8 skud.

Fekir ligner en mand, der kan udfylde Coutinhos sko – men tør Liverpool satse på en spiller uden Premier League-erfaring?

Læs også: 1.250.000.000 + Bale: Her er Real Madrids sindssyge bud på Premier League-stjerne