Den belgiske landsholdspilelr Marouane Fellaini har, ifølge det engelske medie Goal.com udtalt, at han meget vel kunne finde på at forlade Manchester United til sommer, simpelthen på grund af utilfredsheden med, hvordan håndteringen af en eventuel kontraktforlængelse er foregået.

Han mener, at The Red Devils, som United også kaldes, kan komme til at betale prisen for den måde de forsøgt at få Fellaini til at skriver under på en forlængelse af hans kontrakt med klubben.

(Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Midtbanespilleren med det karismatiske afrohår har kontraktudløb med klubben til sommer og derfor er det ved at være sidste udkald for United, hvis de ønsker at beholde den tidligere Everton-spiller i klubben. Ifølge det førnævnte medie så skulle der i de seneste par dage og uger ikke have været bemærkelsesværdige gennembrud i forhandlingerne og derfor kunne Fellaini måske komme til at trække sig for forhandlingerne inden for den nærmeste fremtid.

Jose Mourinho, der træner for United udtalte i sidste uge, at kontraktforlængelse er ‘lige ved at være der’, men det er der angiveligt ikke noget der tyder på for den 30-årige beligske landsholdspiller.

Han siger følgende om sagen:

Hele stablen omkring holdet og klubben har gjort alt for mig. Klubben valgte ikke at forlænge kontrakt med mig sidste og det var jeg skuffet over. Nu er jeg i en bedre postion, jeg spiller bedre og Mourinhos fodboldfilosofi har været godt for mig. Og han vil gerne beholde mig siger han. “

“Jeg gik til klubben og sagde at jeg ønskede at forlænge min kontrakt og vi aftalte, at vi skulle mødes til et nyt møde. Men der er ikke sket noget siden, og jeg vil ikke spørge 10 gange.”

 

“Jeg har ikke besluttet mig, men jeg synes at jeg er blevet behandlet dårligt. Nu tager jeg til VM og så ser vi på det bagefter. Jeg ved ikke noget, men tiden vil vise det hele.”