Manchester United er favoritter til at hente fem spillere i løbet af vinterens transfervindue, ifølge adskillige bookmakere.

United har været kædet sammen med en lang række navne i de seneste fire uger, og Sky Bet mener, at United er favoritter til at hente fem spillere.

Det drejer sig om Josh King, Kalidou Koulibaly, Harry Maguire, Marko Arnautovic og Mesut Özil.
Ole Gunnar Solskjærs forgænger, José Mourinho, var desperat efter forstærkninger i defensiven i løbet af hans sidste måneder i klubben.

Især Kalidou Koulibaly har sat gang i snakken, da han nytårsaften skrev ‘vi ses snart’ til et opslag på Paul Pogbas Instagram.

United blev kædet sammen med West Hams Marko Arnautovic i november, men klubbens jagt efter en ny angriber synes at være forduftet. Spillere som Marcus Rashford, Jesse Lingard og Anthony Martial er tilbage i form, mens Alexis Sanchez og Romelu Lukaku er tilbage fra skader.

I mellemtiden har Unai Emerys begrænsede brug af Mesut Özil ført til spekulationer om tyskerens fremtid. Ifølge ESPN har Özil dog besluttet sig for at blive i London. Angiveligt for at se om han kan kæmpe sig på en plads i startopstillingen.

Manchester United vandt onsdag aften med 2-0 ude mod Newcastle. Dermed vandt Ole Gunnar Solskjær sin fjerde sejr ud af fire mulige.

I den omvendte kamp mod Newcastle i oktober, var det José Mourinho, som havde styringen for Manchester United. The Red Devils kom bagud med 0-2. Men takket være en fremragende anden halvleg blev skuden vendt. Og Manchester United kunne tilfredsstille hjemmepublikummet med en 3-2-sejr.

I øjeblikket er Ole Gunnar Solskjær blot ansat på en såkaldt lejeaftale fra norske Molde, der til daglig spiller i Eliteserien.

De 5, som Manchester United (måske) henter i januar

– Josh King – odds 9
– Marko Arnautovic – odds 9
– Kalidou Koulibaly – odds 10
– Harry Maguire – odds 10
– Mesut Özil – odds 11