8. Arjen Robben – FC Bayern München (Tyskland)

FC Bayern Muenchen - Doha Training Camp Day 6

Info: Arjen Robben er 31, fylder 32 her i januar. Robben er en af verdens bedste højre kanter, der er dog to spillere som overgår ham, det er Gareth Bale og Lionel Messi. Robben er fra Holland. Arjen Robben spiller hos Bayern München og han har tidligere optrådt for Real Madrid og Chelsea.

Brug ham på disse hold: Robben kan bruges på et hollandsk landshold, eller bare et Bundesliga hold. Der er selvfølgelig også muligheden af noget hybrid med Robben.

Pris: Robben koster omkring 175.000 coins, det er ret meget men man får også en klasse spiller for sine coins.

Skud: 86

Position: Højre wing

 

7. Hulk – Zenit (Rusland)

FC Spartak Moscow v FC Zenit St. Petersburg - Russian Premier League

Info: Hulk er 29 år gammel, han er fra Brasillien. Hulk spiller højre kant hos russiske Zenit, og han har tidligere optrådt hos FC Porto. Hulk er specielt kendt for hans fysik og styrke, kan dog sige at han har 86 fysik, og må indrømme han er godt nok et bæst i Fifa 16.

Brug ham på disse hold: Du kan bruge Hulk på et brasilliansk hold, eller et Russisk hold. Problemet er bare at den Russiske liga ikke er den bedste, så derfor vil det nok være bedst at lave brasilliansk hold eller et hybrid.

Pris: Hulk koster lige under 3.000 coins, så det er ingen penge. Men selvom hans pris er så lav så gør det ham ikke mindre vild.

Skud: 87

Position: Højre wing