Det ulmer i Barcelona, selvom sæsonen er slut og de fleste af klubbens store stjerner tænker på sommerens VM-slutrunde, der skydes i gang om mindre end to uger.

Det forlyder nemlig, at flere spillere fra Barcelona har bedt klubben at hente en af deres gamle holdkammerater tilbage.

Det drejer sig om Bayern München spilleren Thiago Alcantara, der i fremtiden skulle fungere som erstatning for  den legendariske midtbanespiller Andres Iniesta, der forlader klubben denne sommer.

Alcantara forlod den spanske storklub tilbage i 2013 til fordel for tyske Bayern München og klubbens daværende træner, Pep Guardiola, der fik overtalt sin tidligere spiller til at tage med til det nordlige Europa. Siden da har den spanske midtbanespiller vundet hele fem Bundesliga trofæer med den sydtyske klub.

BARCELONA, SPAIN – OCTOBER 29: Rafael Alcántara, Ivan Rakitic, Neymar Jr., Lionel Messi and Luis Suárez of FC Barcelona celebrating the Rafhina goal during the Spanish League match between FC Barcelona vs Granada C.F. at Camp Nou Stadium, on October 29, 2016 in Barcelona, Spain. (Photo by Joan Cros Garcia/Corbis via Getty Images)

Thiago rygtes til at være villig til at forlade Bundesligaen denne sommer. Han skulle angiveligt være en del af en større udrensning i Bayern, der er på vej. Udover Thiago tæller det også stjerne som Juan Bernat, Arturo Vidal og Jerome Boateng.

Det betyder, at det meget let ville kunne lade sig gøre at hente Alcantara, der er uddannet fra Barcelonas ungdomsakademi, La Masia og som nu er 27 år gammel.

Ifølge det spanske medie Sport har flere højtstående spillere fra Barcelonas trup bedt klubbens præsident om at prøve at hente Thiago til klubben denne sommer som erstatning for Iniesta.

Det var dog planen, at det var den tidligere Liverpool-spiller Phillippe Coutinho, der skulle udfylde den rolle – måske ville han blive suppleret af Ousmane Dembele. Men i denne sæson er Coutinho blevet tildelt en lidt mere offensiv rolle sammen med Messi og Suarez. Derfor vil ankomsten af Alcantara nok bar betyde endnu mindre spilletid for førnævnte Dembele, der faktisk rygtes væk fra Camp Nou blot en sæson efter hans ankomst.