Oscar-statuetterne blev fornyligt udelt igen, for 88.gang. Det er den mest prestigefyldte pris man kan vinde indenfor filmens verden og aftenen i Hollywood er blandt verdens vildeste. Sammenligner man filmverdenens Oscar-uddeling med professionelle fodboldspillere, kan man få rigtig meget sjov. Det har goal.com og det kan du læse meget mere om på de næste sider. 

Af David Paris 

Zlatan Ibrahimovic som Hugh Glass i ‘The Revenant’

zl

Hvem kan, udover Leonardo Di Caprio og Zlatan Ibrahimovic ellers overleve et angreb fra en bjørn, for derefter at tage hævn på dem, der forlod en? Indtil Di Caprio vandt en Oscar for sin rolle i netop The Revenant, havde han ikke vundet nogen. Det samme er pt. tilfældet for Zlatan, der heller ikke har vundet fodboldens svar på en Oscar, nemlig Ballon d’Or.

Eden Hazard i ‘The Martian’

hazard

Udover at Eden Hazard og Matt Damon faktisk ligner hinanden ret meget, hvis man bare kigger på ansigtet, så ville Eden Hazard helt sikkert kunne gøre sig rummet, selvom man ikke kan sige, at hans fodboldspil for tiden er fra en anden planet…

Pep Guardiola som Steve Jobs

pep

Et geni i en højhalset trøje er nok den korteste beskrivelse af Steve Jobs. Men passer den også på Manchester  Citys kommende træner Pep Guardiola? Det mener vi helt bestemt her på redaktionen. Sammenligningsvis var Steve Jobs nogen gange svær at omgås med, og det samme kan man til tider sige om Pep Guardiola.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste