Sæsonen er ved gå på hæld og alverdens foretagender skal afsluttes. Nye ting påbegyndes med gamle døre lukkes. Det er det også for Tottenham Hotspurs. 

AF KRISTIAN PARIS 

Tottenhams Manager Mauricio Pochettino har indrømmet, at hans følelser måske vil løbe af med ham, når klubben siger farvel til deres hjemmebane White Hart Lane i morgen, søndag.

Vinderen af månedens manager i Premier League for april måned blev citeret i Daily Mirror, efter han indrømmede, at han nok ville fælde en tåre eller to, når det sidste fløjt på Spurs’ hjemmebane falder, efter banen har været deres hjemmebane for præcis 118 år.

Manchester United bliver de besøgende, der gæster nord London, når sæsonen sidste hjemmekamp skal afvikles i morgen søndag.

For det er nemlig blevet officielt, at Tottenham skifter hjemmebane i hele næste sæson til det legendariske Wembley, da White Hart Lane står overfor en udvidelse og renovation.

“Jeg er en meget sensitiv person, og noget så emotionelt som det her, kan nok ikke afholde mig fra at fælde en tåre.
For fansene betyder det her en hel del, men jeg tror også de er spændte på at byde vores nye stadion velkommen.” 

 

Tottenham Hotspur v Millwall - The Emirates FA Cup Quarter-Final

“Men det betyder ikke, at de er glade for at tiden på White Hart Lane er forbi. Jeg tror blot de er spændte på den nye process. ” 

Spurs, der netop har set Chelsea vinde mesterskabet i går, vil gå den nye sæson, 17/18 i møde med en stadionkapacitet på hele 61 tusinde mennesker. Det her de skal prøve at forberede dette års formodentlig andenplads.

 

Projektet på White Hart Lane, der ville komme til at koste omkring 750 millioner danske kroner, skal udbygges på den måde, at banen faktisk bliver rykket 90 grader, så der på den måde er ekstra pladser og mere plads. Derudover skal banen også kunne rumme to NFL kampe om året.