Den italienske midtbanespiller Marco Veratti rygtes væk fra PSG, og mod to europæiske storklubber. Det er Chelsea og FC Barcelona som ifølge Calciomercato, viser stor interesse i den 24-årige Veratti.

Af Lasse D. Drescher

Det store italienske medie Calciomercato, skriver endnu engang om Paris Saint-Germains Marco Veratti. Den velspillende italiener rygtes nemlig væk fra den franske hovedstad, og mod europæiske storklubber.

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Den 24-årige Marco Veratti bliver ifølge det italienske medie rygtet mod Chelsea og FC Barcelona. Det forventes ifølge flere medier, at Marco Veratti forlader den franske storklub i den nærmeste fremtid.

Den italienske midtbaneprofil har kontrakt med Ligue 1-storklubben Paris Saint-Germain indtil 2021, så der er stadig en del år tilbage af kontrakten. Derfor forventes det også at Marco Veratti bliver dyrere, at hente væk fra den franske storklub.

Calciomercato skriver at de endnu ikke ved, hvor langt Chelsea og FC Barcelona er i jagten på den 24-årige Marco Veratti.

Hvad kommer den velspillende italiener til at koste?

Der meldes samtidig ikke nogen forventet pris, på den velspillende Marco Veratti. Transfermarkt skriver dog at Marco Veratti er værdisat til omkring 300.000.000 kroner. Dog forventes det at italieneren bliver dyrere, end prisen Veratti er værdisat til.

Læs også: Foretrækker RB Leipzig-stjernen Bundesligaen eller Premier League?