Den franske Tottenham-spiller Georges-Kévin N’Koudou på 22 år rygtes efter blot en enkelt sæson hos Tottenham, væk fra den engelske storklub. Det er en Bundesliga-klub som ifølge The Sun står klar. 

Af Lasse D. Drescher

Den 22-årige franske Tottenham-spiller Georges-Kévin N’Koudou er ifølge The Sun, på vej mod Bundesligaen. Det er den tyske klub FC Köln, som viser stor interesse i den unge franske kantspiller.

(Photo by Dan Mullan/Getty Images)

Den franske spiller er ifølge mange et talent, men Georges-Kévin N’Koudou har ikke ligefrem slået igennem hos Premier League-storklubben Tottenham. Derfor kunne franskmanden være på vej væk.

FC Köln havde en god sæson i Bundesligaen, hvor de formåede at ende på femtepladsen. Derfor vil Bundesliga-klubben være med i Europa League-gruppespillet i den kommende sæson. Det kunne formentlig godt lokke franskmanden til klubben, mener mediet.

Franskmanden har skuffet

Tilbage i sommeren 2016 blev Georges-Kévin N’Koudou hentet fra Ligue 1-klubben Marseille, og ankom derefter til Tottenham. Den franske kantspiller blev hentet til Tottenham for en pris på omkring 75.000.000 kroner.

Georges-Kévin N’Koudou formåede ikke at tilspille sig en en startplads hos Tottenham Hotspur. Det er dog blevet til otte indskiftninger, dog uden at lave et eneste mål. Så der er ingen tvivl om at N’Koudou ikke har været en succes hos Totenham.

Læs også: Piqué lagde dette afslørende billede op – nu er Neymars fremtid afklaret