Gary Neville har fortalt Paul Pogba, at han bør følge med José Mourinho væk fra Manchester United. Den portugisiske træner fik tirsdag formiddag sparket, og inden længe kan også den franske midtbanespiller være fortid. I hvert fald, hvis det står til den tidligere engelske midtbanespiller, Gary Neville.

LONDON, ENGLAND – NOVEMBER 24: Pundits Jamie Carragher (L) and Gary Neville laugh prior to the Premier League match between West Ham United and Leicester City at London Stadium on November 24, 2017 in London, England. (Photo by Julian Finney/Getty Images)

Michael Carrick er iblandt de personer, som nævnes som en oplagt kandidat til at varetage posten på Old Trafford. Flere engelske medier beretter dog også om, at Manchester United allerede nu skulle have en afløser klar. Læs mere her.

Mindre end en time efter, at nyheden om Mourinhos fyring nåede pressen, havde Paul Pogba slået et nyt billede op på Instagram, med ordene ‘Caption This’ eller ‘beskriv dette’.

Den franske midtbanespiller havde flere skænderier med Mourinho. Nogle af dem var offentlige, mens andre var private.

Opslaget blev fjernet øjeblikkeligt

Pogba slettede dog øjeblikkeligt sit billede fra Instagram, og hans sponsor, Adidas, påstod, at det var et planlagt opslag.

En talsperson fra Adidas udtalte følgende om hændelse:

– Opslaget er øjeblikkeligt blevet fjernet, da det kunne opfattes som værende respektløst overfor Manchester United og José Mourinho.

Neville havde en klar holdning til den situation. Pogba bør følge med Mourinho væk fra Manchester United.

Neville er af den overbevisning, at Manchester United ville være bedst med en nulstilling, fra top til bund.

– Mit personlige synspunkt er, at klubben har brug for at blive nulstillet. Dette er ikke kun tiden til at fyre Mourinho. Det er også tiden til, at klubben overvejer, hvad den er i gang med, nulstiller strukturer i form af rekruttering, i form af beslutninger og vide sig sikre på, at det næste skridt er det rigtige, fortæller han til Sky Sports.

Den tidligere Manchester United-spiller har også en klar favorit til, hvem der burde overtage trænerjobbet efter José Mourinho.

– I sidste sæson sagde jeg, at Pochettino burde tage over. Ikke bare på grund af, hvad han har gjort hos Tottenham. Kig på Uniteds værdier – det er meget af det samme, Pochettino gerne vil. Han bærer sig også godt ad i forhold til den offentlige presse.

– Jeg har tilbragt meget tid på Spurs’ træningsanlæg og for mig er han den ideelle kandidat. De tre afgørende punkter for en United-træner burde være at give ungdommen spilletid, underholdende fodbold og at skaffe resultater på banen.