Der er altid indkøb der slår fejl, eller spillere, der bliver vurderet til ikke at være gode nok i øjeblikket. Det hænder så, at disse spillere får stor succes andre steder. Læs om  dem her. 

af kristian paris

Harry Kane

FBL-WC-2018-SCO-ENG

Harry Kane tilbragte faktisk et helt år på Arsenals akademi, før hans om niårig blev kasseret fra, da han ikke var god nok. Måske en af klubbens største fejl, nogensinde?

Efter 15 år er Kane en af verdens bedste angribere og han spiller for Tottenham. Arsenals største rivaler. Øv, Arsenal… øv.

Kevin De Bruyne

Watford v Manchester City - Premier League

Lad os gå tilbage til sommeren 2013, hvor Jose Mourinho var manager for Chelsea. Den taktiske portugiser var ikke overbevist om, at De Bruyne havde det der skulle til, og han blev derfor sendt til tysk fodbold, for aldrig at blive hørt om igen.

Men sådan gik det ikke. De Bruyne havde to fantastiske sæsoner i Wolfsburg for senere at blive solgt til Manchester City for hele 550 millioner.

Michael Keane

Burnley v West Ham United - Premier League

Michael Keane forlod Manchester United til fordel for Burnley på et lån i sommeren 2014. Efter et halvt år blev aftalen gjort permanent. Den 24-årige spiller er nu kaptajn for holdet, og han har ført holdet igennem en fantastisk første sæson i Premier League.

Nu rygtes han sammen med samtlige topklubber i Premier League – Everton og Manchester United er klar på hente englænderen for omtrent 300 millioner.

Ryan Bertrand

Scotland v England - FIFA 2018 World Cup Qualifier

Den engelske venstreback startede godt nok Champions Leageu finalen for Chelsea, men siden da har man ikke rigtig hørt fra ham i den blå trøje.

Siden han skiftede til Southampton – først på et lån og siden fro 100 millioner-  er han bare blevet bedre og bedre.
På det seneste er han blevet rygtet sammen med Manchester City.

Gylfi Sigurdsson

Swansea City v Everton - Premier League

Gylfi Sigurðsson fik aldrig en reel chance for London klubben Tottenham i årene 2012-14. Siden skiftet til Swansea har han bare strålet og strålet – han har spillet en central rolle i Swanseas overlevelse i sidste sæson.