Barcelona har nu officielt hentet et af de største navne i tysk fodbold i de sidste par sæsoner. En handel, der længe har været under opsejling, men som ingen rigtig havde regnet med ville ske. 

Det forholder sig nemlig således, at Barcelona nu officielt har hentet FC Bayern München spilleren Arturo Vidal for sølle 270 millioner kroner.

Den 31-årige midtbanespiller har sat sin signatur på en tre-årig kontrakt med Barcelona. Et skifte, der definitivt sætter en stopper for tre meget succesrige sæsoner i sydtyske Bayern.

På Barcelonas egen hjemmeside står følgende skrevet:

” Vi er blevet enige med Bayern München om en handel med Arturo Vidal. Aftalen strækker sig over de næste tre sæsoner og venter nu kun på medicinsk accept. ”

(Photo by Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images)

Kæmpe overraskelse

Vidals skifte til Barcelona kommer i den grad som en overraskelse. Chileneren har nemlig på det seneste været sat meget i forbindelse med Serie A klubben Inter.

Inter har netop hentet Radja Nainggolan fra konkurrenterne Roma og har senest været meget interesseret i Luka Modric. Derfor meldes de ikke så interesserede i Vidal mere, hvorfor de spanske mestre har fanget hans underskrift i stedet.

Vidal har vundet mange medaljer i sin karriere – ligesom Barcelona. I sine tre år i Bundesligaen vandt han mesterskabet alle tre år. Inden da havde han vundet Serie A fire år i streg med Juventus. Det betyder, at han de sidste syv sæsoner har løftet mesterskabspokalen  til slut.

Det er uden tvivl, at målet for landsholdsspilleren er at fortsætte den stime i Barcelona efter sommerferien også.

Selvom han har været meget god i Bayern kommer han til at møde konkurrence om pladserne i Barcelona. De besidder nemlig allerede profiler som Rakitic, Busquets og nu også Arthur, der alle kan spille de centrale pladser på midtbanen.