Af Anders Lang Jensen

Tottenham tog tirsdag aften til Madrid for at spille Champions Leagues tredje gruppekamp i denne sæson mod mægtige Real Madrid. Kampen endte 1-1, og der var besøg fra andre end bare fans på lægterne til den store kamp i den spanske hovedstad.

Ifølge den store catalnske avis Mundo Deportivo var FC Barcelonas sportsdirektør Robert Fernandez på plads på Santiago Bernabeu for at holde øje med både danske Christian Eriksen og holdkammeraten Harry Kane. Sammen med resten af Tottenham har de to profiler imponeret i denne sæson.

Kane har bombet mål ind for Spurs i denne sæson og var også indblandet i målet til 1-0 i første halvleg. Scoringen blev dog officielt meldt ud som selvmål af den franske stopper Raphaël Varane. Eriksen er over lang tid en interessant spiller for Barca, som ser den danske kreatør passe glimrende i den catalanske spillestil.

24-årige Harry Kane har scoret 15 mål i alle kampe i denne sæson inklusive landskampe, og specielt Real Madrid har været rygtet varme på den engelske landsholdsstjerne. Et sommerbud kommer der måske fra begge spanske storklubber, som er lune på målmageren.

I sommer var Eriksen et oplagt valg for Barcelona, da holdet på Camp Nou jagtede en midtbanespiller. Her var Liverpools Phillippe Coutinho og danske Christian Eriksen blandt de navne, som samtlige medier mente, var favoritter hos Barca-ledelsen.

Direktøren var altså på plads for at danne sig et overblik over de to stjerner, når de skal præstere på højeste hylde og på en svær udebane. Her slap den engelske storklub fra det spanske med stoltheden i behold og fik en flot 1-1´er retur til det engelske.

Tottenham skal i søndag krydse klinger i topkampen mod Liverpool hjemme på den midlertidige hjemmebane Wembley, mens Barcelona i morgen får besøg af Malaga hjemme på mægtige Camp Nou. Her er der kickoff klokken 20.45.