2011 – Mario Götze (Borussia Dortmund)

Mario Götze fik kælenavnet ‘Den Tyske Messi’ under hans første ophold på Westfalenstadion, og var endnu et wonderkid som blev givet Golden Boy-titlen.

Efter et par flotte sæsoner for Borussia Dortmund foretog det tyske wonderkid i 2013 et kontroversielt skifte til Bayern München. Set i bagklogskabens ulideligt klare lys var det ikke et særligt godt skifte for tyskeren, der havde svært ved at spille sig på holdet under Pep Guardiola.

Tyskeren skiftede denne sommer tilbage til Borussia Dortmund. Han er stadig kun 24 år og har stadig masser af tid til at udnytte det fulde potentiale.

2012 – Isco (Malaga FC)

Foto: Victor Carretero/Real Madrid via Getty Images

Foto: Victor Carretero/Real Madrid via Getty Images

Isco skiftede i 2011 til Malaga fra Valencia. Den spanske midtbanespillers præstationer for den sydspanske klub skaffede ham en Golden Boy-titel. Isco begyndte at tiltrække interesse fra store europæiske klubber, og snart ringede telefonen med Real Madrid og Manchester City i røret.

I 2013 valgte han at skifte til Real Madrid, hvor han fandt sin spilletid begrænset på grund af de mange stjernespillere som Real Madrid besidder på samtlige positioner.

Selvom han ikke er garanteret en plads i startopstillingen er han stadig en del af planerne hos Zinedine Zidane og med sine bare 24 år har han stadig tiden på sin side.