Atletico Madrid-stjernen Antoine Griezmann, fortæller om da han mødte, Cristiano Ronaldo på en restaurant i Miami. 

Af Lasse D. Drescher

Den franske Atletico Madrid-stjerne, Antoine Griezmann, har til L’Equipe Magazine udtalt, at han har kæmpe respekt, for Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo.

(Photo by Harold Cunningham - UEFA/UEFA via Getty Images)

(Photo by Harold Cunningham – UEFA/UEFA via Getty Images)

Griezmann og Ronaldo mødes af og til på banen, og de sidste par kampe har Ronaldo, forladt banen som vinder. Cristiano Ronaldo vandt Champions League-finalen med Real Madrid over Atletico Madrid, og så vandt han EM-finalen med Portugal, netop mod Frankrig og Antoine Griezmann.

Antoine Griezmann fortæller følgende om et møde ham og Ronaldo havde, på en restaurant i Miami:

“Vi kom forbi Cristiano og hans venner, og han siger som det første, Det var tæt på. Jeg gik efterfølgende hen og sagde hej, og gratulerede på hans vegne. Vi jokede lidt, han troede sikkert det var fordi jeg skulle komme mig over nederlagene i Champions League og EM-finalen.

Men ærligt, så irriterer det mig ikke at han vinder, eller at han i sidste kamp lavede hattrick mod os. Jeg har, og vil altid have stor respekt for Ronaldo.”

Det bliver spændende og følge Cristiano Ronaldo og Antoine Griezmann, både i La Liga men også i Champions League, i den nuværende sæson.

Læs også: Manchester United-legende: Zlatan er ved at være opbrugt