Pep Guardiola havde til stor overraskelse for mange valgt at placere Sergio Agüero på bænken til det store opgør mod Barcelona. En engelsk avis mener at vide, hvad der ligger bag den prioritering.

Sergio Aguero   (Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Sergio Agüero Foto: Alex Livesey/Getty Images

Af Emil Plovgaard

Sergio Agüero fik som bekendt ikke en plads i startopstillingen for engelske Manchester City mod Barcelona, og det undrede mange fodboldfans verden over.

Den argentinske angriber kom dog senere på banen, men den massive undren fortsatte, og nu kommer den engelske avis Daily Mirror med en chokafsløring. En chokafsløring, der forklarer hvorfor han blev bænket.

Pep laver eksperimenter – en fremtid uden Agüero?

Avisen skriver nemlig, at Guardiola blot ville eksperimentere med sin startopstilling i en stor kamp. Angiveligt fordi han overvejer en fremtid uden den argentinske skarpretter hos Manchester City.

Pep vil nemlig hellere benytte Antoine Griezmann eller Pierre-Emerick Aubameyang, som de holder enormt øje med. Den engelske avis skriver, at en af de to højst sandsynligt bliver hentet ind til næste sommer

Nye kræfter ind – gamle kræfter ud

Derudover tiltænker han også nyindkøbte Gabriel Jesus en stor rolle på Etihad Stadium. Agüero er derfor nok nødsaget til at finde sig en anden klub, hvis han gerne vil spille regelmæssigt.

Den tidligere Barcelona-træner skulle ifølge avisen også være parat til at afskibbe Vincent Kompany.

Læs også: 10 mærkelige og sjove ting du ikke vidste om VM i fodbold