Sportskeeda.com har lavet en liste, som har samlet fem fodboldspillere som alle sammen, på en eller anden måde, har været udsat for kriminalitet eller forbrydelser. Egentlig ret trist, men vi vil gerne bevise at fodboldspillere også er mennesker ligesom alle os andre og at de altså ikke er beskyttet mod livets hårde realiteter, som man nogle gange skulle tro. Derfor bringer vi dig denne artikel.

Pepe Reina

Spain - Chile - 10-09-2013 - Geneva - José Manuel Reina.jpg

2007 var et rigtig godt år for de engelske klubber i Champions League, da tre hold nåede til semifinalen. Liverpool og Chelsea blev trukket til at møde hinanden, mens Manchester United skulle til Italien for at møde, dengang, mægtige AC Milan.

Læs også: Boldsæk

I kampen mellem de to Premier League-klubber trak Liverpool sig sejrrigt ud efter en straffesparkskonkurrence. The Reds’ målmand Pepe Reina var den store helt, fordi han reddede to straffespark mod The Blues. Alle Liverpool-spillerne var glade og vendte hjem til deres respektive huse, men den førvnævnte helt, Pepe Reina, fik sig noget af en ubehagelig oplevelse da han kom hjem efter kampen samme aften.

Stjålet var smykker for mange tusinde kroner, et Bang og Olufsen underholdningssystem, personlige dokumenter og en dyr Porsche.

Læs også: Sagde nej til United og Liverpool for at spille på andetholdet

Nogle dage senere fandt Merseyside-politiet Porschen brandt af i den vestlige del af Liverpool.

Se de andre spillere på de næste sider – brug blot piletasterne nedenfor