Der er lagt op til et sommerskifte for OBs stensikre målmand, Sten Michael Grytebust, som igennem de seneste par sæsoner har tørnet ud for fynboerne – og dét med stor succes.

ODENSE, DENMARK – SEPTEMBER 10: Goalkeeper Sten Michael Grytebust of OB Odense in action during the Danish Alka Superliga match between OB Odense and Brondby IF at EWII Park on September 10, 2017 in Odense, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Dagbladet BT kan erfare, at OB i øjeblikket er i gang med forhandlinger om et sommersalg af den 28-årige nordmand. Flere klubber skulle have udtrykt interesse for Grytebust, som kun har ét år tilbage af sin kontrakt. Derfor passer det også fint for OB, der dermed kan lukrere en lille skilling på ham, inden hans kontrakt løber ud ved slutningen af næste sæson.

Ifølge BT, så kæmpes der hårdt om nordmandens underskrift. De to hollandske klubber, Groningen og Vitesse, har snøren ude. En unavngiven klub fra 2. Bundesliga er også lune på nordmanden.

Dermed har Brøndby altså ikke vist konkret interesse på Grytebust, som der ellers har været snakket en hel del om. Det passer nok meget godt for OB-fans, der helst gerne ser, at den norske målmand vælger en klub i udlandet.

I denne sæson sluttede OB på en noget skuffende 10. plads, eftersom målsætningen om en placering i top-6 bestemt ikke blev indfriet. Det førte til en trænerfyring af Kent Nielsen den 21. maj. OB har haft jobsamtaler i fredags, og den øjeblikkelige favorit er Jakob Michelsen. Læs mere om det her.

OB sluttede sæsonen endegyldigt af søndag eftermiddag i Korinth. Her mødte Superliga-klubben den lokale Serie 3-klub, og vandt med 9-2.