Pep Guardiola fortæller at Manchester City-kaptajnen Vincent Kompany nok skal få tid til at vise sit værd for klubben når han er helt fit.

Af Lasse D. Drescher

Pep Guardiola insisterer på at Manchester City-kaptajnen Vincent Kompany nok skal få muligheder, til at vise sit værd for den engelske klub. Dog har Kompany allerede misset de fleste Manchester City-kampe efter Guardiolas ankomst. Kompany har ikke været i truppen i 11 af Manchester Citys seneste 14 kampe, grundet skader.

(Photo by David Ramos/Getty Images )

(Photo by David Ramos/Getty Images )

Vincent Kompanys skade-situation bliver taget med rolighed hos Manchester City, hvor de gang på gang forsøger at få Kompany mere klar end han var i sidste kamp.

Pep Guardiola udtaler følgende til itv news:

“Alle de professionelle spillere rundt omkring i verden kan spille på forskellige måder, og det kan Vincent også. Hans kontrakt og fremtid hos og er fast. Men problemet er at Kompany grundet skader har han ikke spillet mange kampe i streg i de sidste to sæsoner.

Vi hjælper ham og giver ham tro på tingene, når han er frisk skal han nok få gode muligheder for spilletid. Derefter afhænger det af Kompanys kvalitet på banen.”

Læs også: PSG er desperate: Vil købe fransk stjerne for 850.000.000