Af Anders Lang Jensen

Engelske Manchester City brugte i sommerens transfervindue voldsomme summer på nye spillere til spanske Pep Guardiolas trup. Målet er succes i både den hjemlige Premier League og i det europæiske med Champions League.

Photo by Stuart Franklin/Bongarts/Getty Images

Dette er holdet fra den blå del af Manchester godt i gang med at indfri. I Premier League fører City ligaen alene i spidsen med 28 point i de første 10 spillerunder. Og i Champions League-gruppen ligger man også nummer et med en fornem udebanesejr mod Napoli på 4-2 i går aftes.

I spanske Atletico Madrid render uruguayanske Jose Gimenez rundt i det spanske midterforsvar og imponerer stort. Pep Guardiola råder lige nu over spillere som Nicolas Otamendi, John Stones og Vincent Kompany, hvor sidstnævnte dog er meget skadesplaget.

LÆS OGSÅ: PSG-stjerne chokerer: ”Jeg var tæt på at skifte til Liverpool”

Den blot 22-årige forsvarsstjerne er ifølge Football Italia et emne i Manchester City, som er interesserede i den brølstærke defensivspiller. Samtidig er de italienske storklubber Juventus og Inter Milan inde i billedet. Alle tre klubber ifølge mediet meget opsatte på at hente uruguayaneren.

Gimenez har en kontrakt med den spanske hovedstadsklub, som udløber til sommer i 2018. Og der har indtil videre ikke været tegn på, at en forlængelse og en ny kontrakt er på trapperne. Dermed gør klubberne sig klar til at gøre et mere eller mindre drømmescoop af en transfer.

LÆS OGSÅ: Engelsk avis: Liverpool og Klopp vil have Zeca til Anfield

Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Diego Simeone har ikke gjort midtstopperen til en fast del af startopstillingen, hvor Diego Godin og Stefan Savic udgør som oftest duoen i det centrale forsvar. Det er kun blevet til 5 optrædener for lillebror-klubben i Madrid i denne sæson, og derfor lokker mere spilletid hos de 3 interesserede klubber.

Det betyder, at et januar-bud kan komme på tale. Til vinterens transfervindue er der blot 6 måneder tilbage af Gimenez´ kontrakt med Atletico, og næste sommer kan han hentes kvit og frit. Det er ikke ligefrem noget, der er normalt i den moderne transferverden, hvor beløbene på spillere blot stiger og stiger.

LÆS OGSÅ: Billeder lækket: Ronaldo kan få ny karantæne!