Manchester City-træneren Pep Guardiola er håbefuld forud for hans mandskabs kamp mod Leicester City lørdag aften. Leicester City-spiller Riyad Mahrez kan nemlig meget vel komme til at spille kampen – i så fald ville Guardiola komme endnu tættere på at købe ham, når næste transfervindue åbner. Det skriver det engelske medie Goal.com.

Guardiola, der tidligere har træner og vundet mesterskaber med storklubberne Barcelona og Bayern München, har i flere omgange udtrykt et ønske om at få den lynhurtige fløjspiller til Etihad Stadium. Det var tæt på at lykkedes i det netop overståede januar-transfervindue, men Manchester City, der i øjeblikket fører Premier League, var ikke villige til at betale 800 millioner kroner for at få den algeriske landsholdspiller til ‘den blå del af Manchester’.

Leicester har Mahrez som en af deres vigtigste spillere – han scorer mål og er årsag til mange af de point de får(Photo by Steve Bardens/Getty Images).

Mahrez blev året spiller i 2016 og har stort set siden være eftertragtet af klubber på Manchester Citys størrelse, men han er altså stadig af finde i danskerklubben Leicester City, der blandt andet har målmand Kasper Schmeichel på lønningslisten.

Netop Manchester City og Leicester City møder hinanden i morgen, lørdag, klokken 18.30 – en kamp, som træner Guardiola ser meget frem til. Han siger følgende til førnævnte medie:

“Forhåbentlig spiller Mahrez. Jeg har lyst til at se ham på banen i aktion, live. Vi elsker at se ham spille her i Manchester City og forhåbentlig kommer han til at være på banen. Han kan få Leicester City på et andet niveau – og måske er det det, som de for brug for, når vi møder hinanden i morgen.”

Måske har Mahrez og co. en reel chance  for at slå City; de er nemlig uden skadede Leroy Sane, David Silva, Gabriel Jesus, Fabian Delph og Benjamin Mendy. John Stones er dog tilbage og har stillet sig til rådighed for den spanske træner.