Guardiola fortæller hvad der gik galt, i nederlaget på Estadio Vicente Calderón.

Af Lasse Dam Drescher

Bayern München dominerede kampen, hvis man kigger på boldbesiddelsen. Men Atletico-spilleren Saul Niguez scorede kampens eneste mål i det 10. minut. Bayern kom aldrig frem til de store chancer. Atletico Madrid spillede godt, og de fik vist hvad de kan og hvor vigtige publikum kan være.

Saul Niguez blev Atletico Madrids helt med sin scoring imod Bayern München. (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Saul Niguez blev Atletico Madrids helt med sin scoring imod Bayern München. (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Pep Guardiola udtalte følgende til Sport360 efter nederlaget til Atletico Madrid:

“Før kampen startede havde vi en plan til at stoppe Atletico. Det er bestemt ikke et godt resultat for os, det er aldrig rart at gå fra et opgør uden at score. Specielt ikke når udebanemål er så vigtige i Champions League. Men vi har 90 minutter, det skal man lige huske.

I Champions League skal man bruge alle 90 minutter godt. Vi spillede dårligt i de første 15 minutter, og det er der ikke noget at gøre ved nu. I returkampen skal vi bare spille mere intelligent, og så skal vi bare lave et mål, og så er det overtid.”

Læs også: Guardiola: Derfor er Atletico Madrid så stærke