Marouane Chamakh

Jep, hvis man overvejer at hente selveste Marouane Chamakh til klubben, så ved alle, at man er desperat. Og det skal, der ikke lægges skjul på. Crystal Palace skal finde en løsning snart ellers er løbet i Premier Leauge kørt. Den marokkanske landsholdsspiller har tidligere spillet i Palace, der har fysisk sted i syd London.

I dag er han 33 år og har i sin nuværende klub, Cardiff, i den næstbedste engelske række, ikke haft succes grundet skader og dårlige præstationer. Måske burde man give ham en sidste chance, for hvem ved, måske spiller Chamakh sin livs sæson?

Carlton Cole

Det første du tænker er nok, om den engelske angriber Carlton Cole stadig er aktiv som professionel fodboldspiller. Svaret er ja. Den sidste sæson har den tidligere West Ham United- og Middlesbrough-angriber tilbragt i den indonesiske klub Persib Bandung – her blev det dog kun til fem kampe og ingen mål eller assists. Af den grund er han blevet fristillet og er altså uden kontrakt lige nu.

Cole har tidligere været en eftertragtet angriber, og der er ingen tvivl om, at han kan score mål. 33 år er ingen alder – tilbyd ham dog en kontrakt Crystal Palace!

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side