Rickie Lambert

De fleste kender nok Rickie Lambert for sin tid i Southampton. I klubbens første sæson i Premier League i nyere tid var den engelske landsholdsangriber så god, at han i en alder af 30 år, bombede mål ind. Så god, at han fik en plads på landsholdet og på Liverpools 1.hold. Successen varede dog ikke længe og Lambert var hurtig tilbage på lavere niveauer. Den sidste sæson har han tilbragt hos Cardiff i Wales, hvor han scorede 4 mål i 18 kampe. Han var plaget af skader og derfor fik han ikke forlænget sin er-årige kontrakt i sommers.

106 mål i 207 kampe er dog målstatistikken i Southampton og det kunne meget vel være det, der kunne tiltrække Crystal Palace. Han har scoret mål – også i Premier League, så hans 35 år burde vel ikke betyde noget overhovedet.

Cheick Diabate

Cheick Diabate er klart den bedste af de fem andre alternativer på listen. Såfremt Crystal Palace henter angribere har de ikke kun en sikker målscorer i denne sæson, men også i de næste mange sæsoner fremover. Han er kun 29 og det er et under, at han ikke har nogen kontrakt lige nu.

Angriberen fra det afrikanske land Mali har scorer imponerende 95 mål  i 215 kampe – sidste sæson 14 styks hos den franske klub Metz.