Liverpool bliver for tiden kædet sammen med den franske landsholdsspiller og Monaco-stjernen, Thomas Lemar. Siden sommerens transfervindue har der været meldt om interesse fra Liverpools side.

(Photo by Agence Nice Presse/Icon Sport via Getty Images)

Den 4. januar fortalte den pålidelige journalist, Duncan Castles, således i en podcast.

– De (LFC, red.) gik højere op i pris for Van Dijk end nogle af de andre konkurrerende klubber (Chelsea og Manchester City) var klar til at gå. Men de overbeviste først spilleren om, at Liverpool var det rette valg, og det har jeg fået fortalt, at de har også gjort med Lemar (overbevist ham, red.).

Læs også: 1.250.000.000 + Bale: Her er Real Madrids sindssyge bud på Premier League-stjerne

Den 7. januar rapporterede John Cross fra The Mirror, at Liverpool angiveligt ønskede at erstatte Coutinho med Lemar. Monaco-spilleren har angiveligt afvist Manchester United, Arsenal og Chelsea, da han er opsat på at skulle til Anfield, forlyder det.

I går meldte The Mirror, at de forsvarende franske mestre også er åbne for at sælge Lemar i denne måned, men Liverpool altså skal af med hele 90 millioner pund for at sikre sig en handel.

Læs også: Har brugt 2.300.000.000 kroner på seks måneder: Nu er der dømt udsalg i Barca

Senere på dagen skrev det franske medie, RMC, dog, at Thomas kun vil forlade Monaco, hvis et konkret bud er på bordet. Han koster i omegnen af 70 millioner euro, eller 62 millioner pund som minimum. RMC nævnte endvidere, at Liverpool igennem længere tid har fulgt Lemar, og skulle være klar til at smide det ønskede beløb på bordet.

Det ser ud til, at Lemars prisskilt er blevet mindre. Men hvorfor? Måske er det på grund af hans dårlige form for tiden. Indtil videre har den 22-årige Lemar kun bidraget med tre mål i 20 kampe i indeværende sæson. Ikke desto mindre har han dog kvaliteten til at blive et hit på Anfield.

Læs også: Kig væk, Liverpool! Salah har mundtlig aftale med denne spanske storklub