FC Nordsjælland har en plan med den kroatiske højreback, Karlo Bartolec. Ifølge spillerens agent kan han være væk for den nordsjællandske klub til sommer. Det fortalte han til Tipsbladet i går.

(Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Det har ikke skortet på gode defensive aktioner for F.C. København i denne sæson, og derfor kan de meget vel være på udkig efter forstærkninger til defensiven. En af profilerne i Superligaen i denne sæson, Karlo Bartolec, kunne meget vel være et bud på en spiller, der kan skifte til F.C. København denne sommer. I hvert fald, hvis det står til spillerens agent.

– Nantes var en konkret mulighed i januar, og det er sådan en type klub, vi går efter. En klub, som er større end FC Nordsjælland, men selvfølgelig ikke FC Barcelona eller Real Madrid. Vi skal tænke os godt om, og FCN skal kompenseres godt, fortæller spillerens agent, Danko Djikic, til Tipsbladet.

Læs også: Stor fejl mod Barcelona koster dyrt: AC sat til salg

– FC København er helt sikkert en interessant klub for Karlo. Den største klub i Danmark. Karlo er glad for at bo i København. Der var en masse interesse i januar, og jeg kan som sagt bekræfte, at vi hørte fra Nantes. Jeg kan ikke bekræfte interessen fra FC København, for jeg hørte aldrig fra dem, men det kan være, at de har henvendt sig direkte til FC Nordsjælland. Jeg skal ikke kunne sige det, lyder det fra Djikic.

Læs også: 500.000.000: Liverpool favorit til at hente Roma-stjerne

Kroatiske Bartolec er 22 år. Han har endnu ikke optrådt for Kroatiens landshold.

Den unge Bartolec ankom til FC Nordsjælland for halvandet år siden, og siden da har han bare braget derudad i landets bedste række. Det er indtil videre blevet til 42 førsteholdskampe for Farum-drengene.

Læs også: Alex Sandro vil ikke til Manchester United: Her er 3 spillere, som United i stedet bør gå efter