Af David Paris 

I går mødte Tottenham Everton hjemme på Wembley Stadium og der var lagt til en heftig kamp. Tottenhams topscorer Harry Kane var i god form, mens nyindkøbet, den offensive midtbanespiller Cenk Tosun fra Everton stod over for sin debut i opgøret. Debutten fik han, men den blev alt andet end god – det var nemlig den mest scorende spiller i kalender-året 2017, Harry Kane, der var i rampelyset. Han nettede to gange i kampen, der endte 4-0 til træner Mauricio Pochettino mandskab.

Efter kampen måtte Big Sam, som Evertons træner, Sam Allardyce, også kaldes, komme til kort og indrømme: “Harry Kane er rigtig god”.

Med de to scoringer i kampen kom Kane op på flotte 99 Premier League-mål for Tottenham, hvilket er mere end nogen af spiller. Han slog rekorden, som Teddy Sheringham i sin tid havde, med 97 Premier League-mål.

Kane er i sandhed Tottenhams helt egen guldfugl (Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images).

Kane har dog stadig lidt igen, hvis han ønsker at slå klubbens all-time-topscorer Jimmy Greaves som har nettet 266 gange i den hvide Spurs-trøje, som klubben også kaldes. I en alder af 24 år, burde det dog kunne lade sig gøre for den engelske landsholdsangriber, der allerede har nettet 20 gange i ligaen indtil videre.

Det eneste, der burde kunne sætte en stopper for at Kane kunne blive den mest scorende Tottenham-spiller i historien, ville være et skifte væk fra London-klubben – noget, der som flere medier er under opsejling: hvis ikke i dette transfervindue så til sommer.

Real Madrid meldes her som den mest interesserede klub, der virkelig har brug for en mand, der kan score mål. Ronaldo har ikke levet op til sit navn, ligesom Benzema, Modric og Bale heller ikke har imponeret i La Liga i denne sæson. Det har resulteret i en fjerdeplads og hele 19 points forspring til Barcelona. Men måske er Kane manden, der kan vende skuden for den spanske hovedstadsklub?

Hvad tror du? Giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder.