Målmanden, Joe Hart, fortæller, at han blev tvunget til at forlade Manchester City og er samtidig glad for, at den italienske klub Torino har givet ham chancen på lån i klubben. 

Af David Paris 

Den engelske landsholdsmålmand Joe Hart indrømmer, at han nok ville have kæmpet en allerede i forvejen tabt kamp mod træner Pep Guardiola, der ikke er fan af målmandens fodboldspil.

Den spanske træner nemlig en mere boldspillende målmand, der er bedre med fødderne og derfor kan deltage mere i det opbyggende spil, akkurat som det var tilfældet med Victor Valdes, da Guardiola var træner i Barcelona.

Den catalanske træner hentede i sommers Barca-keeperen Claudio Bravo til klubben og Hart valgt derfor på ranglisten og valgte derfor at lade sig udleje – klubben Torino skrev under med den i dag 29 årige målmand, og det er Hart i sandhed glad for.

“Fodbold er et spil af mange meninger og nogle mennesker har en stor mening om mig og nogle mennesker tror sikkert jeg er helt ubrugelig,” sagde Hart til den engelske avis Daily Mail.

“Desværre for mig, en af de fyre med en dårlig mening om mig, har ansvaret for klubben og jeg var ikke så stærk som jeg skulle være ifølge ham.

“Nogle mennesker kæmper du for at argumentere med – de har fået en masse stærk opbakning til, hvad de siger og hvad de gør. Det er svært at gøre alle tilfredse, og jeg lærte meget tidligt, at der aldrig kommer til at ske.”.