Eden Hazard fortæller i et interview om, hvordan han ser på et eventuelt skifte til Real Madrid.

Af Lasse D. Drescher

Den belgiske stjerne Eden Hazard overrasker mange, med udtalelse omkring Real Madrid. Rygterne om at Eden Hazard kunne være på vej til den spanske storklub fortsætter, ligesom den har gjort de seneste transfervinduer.

(Photo by Craig Mercer/CameraSport via Getty Images)

I et interview har Eden Hazard udtalt følgende:

“At spille for Real Madrid er en drøm, og den er ikke blevet mindre uden Zidane. Han er speciel, det ved alle, men det er stadig en drøm for alle. Zidane eller ingen Zidane, den hvide trøje er speciel, men den blå trøje passer mig så godt, så jeg har intet imod at blive her.

Nu har jeg størst fokus på verdensmesterskabet. Som jeg har sagt mindst 100 gange, så er jeg Chelsea-spiller i øjeblikket. Der er ingen som har budt på mig endnu.”

Grunden til at der igen er kommet meget frem med at Hazard kunne være på vej til Real Madrid igen, er formentlig ovenpå Chelseas sæson. Den engelske storklub endte noget skuffende på femtepladsen i ligaen, hvilket de som sådan ikke kan bruge til så meget.

Da de hverken kommer med i Champions League, eller Europa League. Så derfor rygtes flere stjerner væk fra London-storklubben. De fleste store stjerner har et ønske om at spille Champions League, da det er den helt store scene i fodboldens verden.

Mange mener dog også at hvis Eden Hazard har planer om at skulle væk fra Chelsea, er det formentlig ved at være på tide. Da han har været hos Chelsea i flere sæsoner. Han har vist at han har niveau til topfodbold.

Derfor kunne et skifte til Real Madrid være en solid mulighed for belgieren, til for alvor at komme til at spille hos en af verdens bedste klubber.

Læs også: Efter Ronaldo-exit: Real Madrid har Serie A-stjerne i kikkerten