Chelsea-stjernen Eden Hazard fastslår hvilket hold han håber på vinder Premier League, hvis ikke hans eget hold gør det.

Af Lasse D. Drescher

Chelsea-stjernen er helt klar i spyttet, hvis ikke han vinder Premier League-titlen håber han på Manchester City gør det. Grunden til det, er at Manchester City har Hazards landsmand Kevin De Bruyne i startopstillingen.

(Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

Manchester City har været absurd stærke i denne sæson, efter ankomsten af Pep Guardiola og de mange indkøb. Mange forventer at Manchester City er kæmpe favoritter, til at snuppe Premier League-trofæet i sidste ende.

Specielt fordi de allerede er 13 point efter andendpladsen, som er Manchester United. Samtidig med at de er solidt stukket af, så har de vundet 17 Premier League-kampe i træk. Hvilket er en vild statistik og den kan formentlig godt fortsætte et stykke tid endnu.

Eden Hazard udtaler følgende om hans forhold til De Bruyne:

“Kevin og jeg er gode venner, men når vi spiller så er der kamp til stregen i de 90 minutter. Men så når kampen er færdig, er vi venner igen og det er ligegyldigt hvad kampen endte i sidste ende.

Vi spiller begge for det belgiske landshold, og jeg håber da på at vinde Premier League-titlen men det bliver svært. Hvis ikke det sker, så håber jeg på at Kevin og Manchester City de vinder trofæet.

Så hvis Manchester City og Kevin vinder titlen, giver det selvtillid til Kevin og det vil så hjælpe os, når vi skal til slutrunden i Rusland. Så Kevin, gør det lige godt!”

Det er forståeligt at mange forventer at Manchester City formentlig vinder titlen, medmindre der går et eller andet helt galt. Chancen for at Chelsea når at vinde Premier League-titlen, er meget lav.

Chelsea er 16 point efter Manchester City, og det er ifølge de fleste eksperter og medier alt for meget. Men de kan måske tilkæmpe sig en andenplads i Premier League.

Læs også: Tidligere United-træner: Skift til FC Barcelona!