Et hattrick er en svær ting af præstere. Et hattrick er endnu sværere at præstere, hvis man spiller i en af Europas fem største ligaer. Her er niveauet højt og modstanderne vil altid give sin højre arm for at vinde. Det er dog ikke altid, at der er nogen spillere, der er enige i dette – eller de beviser i hver fald det modsatte.

Og når de så laver hele fire mål i én kamp, så sk*der de højt og helligt på modstanderen. Det er sandhed en flot præstation og det er dem, vi med denne artikel, vil sørge for at hylde. Ikke fordi, de får for lidt opmærksomhed fra medierne eller fra trænerne – for det gør de ikke – men fordi vi gerne vil anerkende deres niveau, deres indsats og deres fire mål i én kamp. Listen indeholder naturligvis nogle gamle klassiske spillere, som selvfølgelig er med, herunder listens nummer 1, Lionel Messi.

God fornøjelse:

1. Lionel Messi (Barcelona)

19. September 2017 mod Eibar

Messi med den gyldne støvle

Måske vinder Lionel Messi også den gyldne fod i denne sæson – pokalen gives til den spiller, der har scoret flest mål i La Liga (Photo by Alex Caparros/Getty Images). 

Selvfølgelig kan man finde Lionel Messi. For i hvilken sæson har Lionel Messi ikke på et eller andet tidspunkt scoret fire mål i én kamp? Havde han ikke gjort det i denne sæson indtil videre, havde man bare skulle vente indtil sæson-afslutningen, så havde han som minimum gjort det én gang. Men Lionel Messis første 4-målskamp kom i efteråret mod bundholdet Eibar. Et par uger tidligere havde han lavet sæsonens første hattrick mod Espanyol og dermed kunne den argentinske troldmand, kun halvanden måned inde i den nye sæson, prale af, at have scoret to hattricks. Lige nu fører Messi også hvad angår La Liga-scoringer i denne sæson. Han har lavet 25 af slagsen, men der er kamp til stregen for Messi af rivalen Ronaldo og det er derfor ikke sikkert, at han blive topscorer i denne sæson.

2. Ciro Immobile (Lazio)

6. Januar 2018 mod SPAL

Ciro Immobile er ikke spiller man hører så meget mere til. Da han var i Borussia Dortmund og i Torino var han eftertraget herre oppe foran mål – han kunne nemlig lave mål, men siden da har den italienske angriber ikke rigtig formået at markere sig på den store scene. Nu er han tilbage i Serie A og der er altså noget, der tyder på, at han er begyndt at score mål igen. Han nettede i hvert fald fire gange den 6. januar dette år mod bundklubben fra SPAL. Kampen endte 5-2 og gav dermed Lazio tre vigtige point i klubbens kamp for at endte på de europæiske pladser forud for næste sæson. Den 28-årige angriber har i perioder været inde over det italienske landshold, men på det seneste har han måtte se sig tilfreds med at sidde på bænken – eller slet ikke været udtaget. Men måske landstræneren tager Immobiles fire mål i starten af året i betragtning, når truppen til VM-slutrunden i Rusland til sommer skal udtages.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side