Den første måned i Premier League er snart ovre. Her er nomineringerne til månedens spiller og manager i Premier League for august 2018. 

Alle fire managers, der har vundet rub og stub i denne måned er blevet nomineret til månedens manager i Premier League for august måned.

Liverpool fører lige nu Premier League, men kun på målforskellen. Derfor er Liverpools manager, Jürgen Klopp, naturligvis nomineret til at vinde den eftertragtede pris. Han kan vinde prisen for første gang siden september 2016.

Chelseas nye manager fra Italien, Maurizio Sarri, har også startet i den nye sæson. Han har også maksimum point i de tre spillende kampe. De ligger side om side med Mauricio Pochettino, der indtil videre i denne sæson har leveret månedens resultat. De slog nemlig i sidste runde Manchester United med hele 0-3 på deres egen hjemmebane, Old Trafforrd.

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Den manager, der har måske har fortjent prisen mest er dog Javi Gracia fra Watford. De har fået en usædvanlig god start efter også maks point i tre kampe.

Den første månedens spiller i Premier League er også lige på vippen til at blive kåret. Indtil videre er der seks spillere, der er nomineret til prisen.

Indtil videre er tre spillere med hver tre mål til deres navn blevet nomineret. Det er Sadio Mane fra Liverpool, Lucas Moura fra Tottenham og Roberto Pereyra fra Watford.

Manes holdkammerat, Virgil van Dijk er nomineret for at holde tre clean sheets. Derudover har præstationerne fra Benjamin Mendy og Marcos Alonso gjort indtryk og de er dermed nomineret.

Den sidste er Cardiff målmanden Neil Etheridge, der aldrig har spillet i den bedste engelske række før. Han har dog reddet et straffespark i hver af de kampe han har spillet. Mod henholdvis Bournemoth og Newcastle.