Det er mandag, dagen efter en netop slut Premier League runde. Det betyder at vi nu ser tilbage på weekendens sjoveste højdepunkter. Læs top 3 nedenfor. 

AF KRISTIAN PARIS 

1. BEDSTE FEJRING AF SCORING

FBL-ENG-PR-MIDDLESBROUGH-MAN UTD

For United var denne weekend i sandhed vidunderlig. Fellaini, Lingard og Valencia scorede i 3-1 sejren over Middlesbrough. Med den sejr lykkedes det også for englænderne at rykke ud af sjettepladsen.

Scoringen fandt sted efter Jesse Lingard helt fantastiske mål til 2-1. Lingard blev midt på modstanderens banehalvdel retvendt, og han drev bolden ned mod modstanderens 4-back kæde. Med over kanterne fandtes Mata og Zlatan, men istedet for at spille, hamrer den unge englænder kuglen op i hjørnet, med et frækt, skruet vristspark.

Herefter fandt fejringen sted med først Mata og Young, og senere de andre. På billedet ses Lingard danse en noget anderledes sejrsdans.

2. BEDSTE FLYVEMASKINE BANNER

View image on Twitter

Wenger har endelig gjort det klar for omverdenen, at han ved hvad han vil i næste sæson.
Mange fans ser ham derfor ude af klubben til sommer, og det vises tydeligt i klubbens opgør  mod West Bromwich, der ydmygende blev tabt med 3-1.

Ja, Arsenal fansene er virkelig splittede. På nedenstående billede ses et eksempel af, hvad mere positive mener om franskmandens forsættelse i den varme stol i London.

3. FLOTTESTE ‘SLIP’

View image on Twitter