Mario Balotelli i en kamp mod Genoa tidligere denne sæson. [Getty Images]

Mario Balotelli i en kamp mod Genoa tidligere denne sæson. [Getty Images]

Ifølge en tidligere holdkammerat fra Inter, har Mario Balotelli udvist dårlig opførsel under sit ophold i det italienske.

Det drejer sig om brasilianske Kerlon, der var holdkammerat med Balotelli fra 2008 til 2010. Kerlon fortæller, at Mario Balotelli plejede at pisse på holdkammeraternes fodboldstøvler.

Den noget bizarre opførsel er blevet afsløret af Kerlon i et interview med den italienske presse. Ifølge Kerlon sagde Balotelli aldrig undskyld for disse pranks.

Til den italienske presse fortæller Kerlon:

”Balotelli er en fin fyr og en usædvanlig person, men han gjorde nogle utrolige ting uden for banen. Han havde en vane med at ankomme før alle andre til træning, og så pisse på vores støvler. Det var meget sjovt.”

Det er ikke første gang, at Balotelli får opmærksomhed for sin opførsel. I 2011, hvor han spillede i Manchester City satte ild til fyrværkeri. Det er der som sådan ikke noget galt i, men når man gør det inde i sit 30 millioner kroner dyre hus, og det forårsager skader til en værdi af 4 millioner kroner, er den altså gal.

Ud over fyrværkeriet, har han også haft andre problemer uden for banen. Blandt andet med sine biler, hvor han angiveligt har brugt 100.000 kroner på parkeringsbøder.

Læs også: Balotelli: Jeg er ikke længere en dreng…