Mats Hummels skriver lidt om tankerne han har gjort sig omkring skiftet til Bayern München på Facebook.

Af Lasse Dam Drescher

Borussia Dortmund-kaptajnen Mats Hummels fortæller at skiftet tilbage til Bayern München er den sværeste beslutning i hans karriere.

Mats Hummels i duel med Wolfsburgs Bas Dost. (Photo by VI Images via Getty Images)

Mats Hummels i duel med Wolfsburgs Bas Dost.
(Photo by VI Images via Getty Images)

Tirsdag blev det offentligjort, at Hummels forlader Dortmund og tager tilbage til Bayern München. Dortmund-kontrakten skulle slutte i 2017, men ifølge rygterne får Dortmund omkring 330.000.000 kroner for den 27-årige midterforsvar.

Mats Hummels skriver følgende om skiftet på Facebook:

“Som i nok kan forestille jer, har de sidste par uger været nervepirrende for mig. Jeg skulle tage den sværeste beslutning i mit liv. Men i sidste ende, blev jeg enig med mig selv om at jeg vil have nye udfordringer, og så kommer jeg tilbage til min hjemby hvor min familie og mine venner befinder sig.

Jeg forlader nu Dortmund, med en meget tilfreds følelse. Jeg er glad for alt det jeg har opnået med klubben.”

Læs også: Hvor spiller Hummels henne i næste sæson?