Det er den evige diskussion. Hvem har handlet bedst, hvem har købt de bedste spillere, og hvem bliver bare flops? Fans har ofte højlydte diskussioner med andre fans om lige netop dette. Men en afstemning på Sky Sports danner nu så godt som næsten et empirisk grundlag for den bedste handel i Premier League i det netop overståede transfervindue.

Pierre-Emerick Aubameyang er vintervinduets bedste køb i Premier League i følge en afstemning. Foto: Getty Images

Det har været et noget anderledes, hektisk transfervindue denne vinter. De store klubber har oprustet sig, og det har virket som om, at de forskellige managers ikke helt har haft deres bedste spillere til rådighed resten af sæsonen, eller måske ikke har fået den optimale start på sæsonen.

Et transfervindue om vinteren er normalt ikke lig med ret mange transfers i de store klubber. Men især i Premier League er der sket flere, store transfers, som får en indvirkning på resten af denne sæson.

Læs også: Officielt: Her er straffen til dommeren, der sparkede en spiller og udviste ham

Og i følge brugerne på Sky Sports’ hjemmeside, der i løbet af måneden har kunnet stemme om, hvem der er vintervinduets bedste signing, så bliver det Arsenals nyindkøb Pierre-Emerick Aubameyang, der løber med den titel.

Brugerne på Sky Sports har talt. Således ser afstemningen og de foreløbige resultater ud:

1: Pierre-Emerick Aubameyang til Arsenal (41.100 stemmer)

2: Theo Walcott til Everton (40.900 stemmer)

3: Lucas Moura til Spurs (36.900 stemmer)

4: Henrikh Mkhitaryan til Arsenal (36.100 stemmer)

5: Aymeric Laporte til Manchester City (35.700 stemmer)

Alexis Sánchez, som skiftede Arsenal ud med Manchester United er overraskende nok ikke med på denne liste. Den anden spiller i byttehandlen, armenske Henrikh Mkhitaryan, der altså foretog det omvendte skifte, og røg til Arsenal, befinder sig dog på en 4. plads.

Får de fem spillere mon succes i deres nye klub?

På nedenstående link kan du afgive din stemme:

http://www.skysports.com/football/news/11096/11226937/premier-league-january-transfers-hit-or-miss-have-your-say