Jamie Vardy – Leicester City

Endnu en Leicester City-spiller på listen. Det drejer sig selvfølgelig om holdets helt store stjerne, målscorer og vaskeægte klubhelt.  Jamie Vardy har efterhånden rundet 31 år, men det forhindrer ham ikke i at score mål. Over de sidste tre sæsoner har den engelske landsholdsspiller været garant for plus 10 mål. I de sidste 11 Premier League-kampe i denne sæson har han faktisk scoret otte gange. Han formår altid at hjælpe sit hold, når de har allermest brug for det og det er det, der gør ham til en af de bedste spillere i Premier League. 

Vardy fejrer en scoring

 (Photo by Stephen Pond/Getty Images)

Lewis Cook – Bournemouth

Lewic Cook har været så god i denne sæson for midterklubben Bournemouth, at han fik debut på det engelske landshold. Den centrale midtbanespiller har været imponerede i sit forsvarsspiller og sine pasninger og er en af hoveårsagerne til, at klubben ligger placeret sommer nummer 10 – og ikke i bunden, i fare for at rykke ned.

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Den kun 21-årige midtbanespiller har for alvor fået sit gennembrud i denne sæson og er endnu et produkt af Bournemouths talentudvikling. Han er blevet skamros af flere medier og det er for mange kun et spørgsmål om tid før en af top-seks-klubbern, ironisk nok, byder på ham.