Det snerper til i dette års Champions League, og der er nu kun fire hold tilbage i turneringen, Monaco, Real Madrid, Juventus og Atletico Madrid. 

AF KRISTIAN PARIS 

ATLETICO MADRID


Saul Niguez Atletico Madrid Champions League

Klubben jagter deres tredje finale på bare fire sæsoner, og Atletico har faktisk ingen grund til at frygte nogen af de resterende hold. Måske snarere omvendt.

Alligevel, hvis en frygtmodstander skal vælges, vil det formentlig være by rivalerne fra Real Madrid. Tabte i 2016 til klubben i finalen og røg ligeledes ud i 2014 til Los Blancos.

 


JUVENTUS


Bonucci Barzagli Chiellini Juventus

Efter at tæve Barcelona ud af turneringen – den klub, der slog dem i finalen for to år siden, frygter Juventus ikke rigtig nogen. De jagter trofæet efter 21 års tørke.

Hvis de ligesom de foregående skal vælge én, vil det formentlig være Monaco, fordi de er den klub, der har allermindst at miste og de kan spille fuldstændig uden hæmninger.


MONACO


Kylian Mbappe Monaco

Monaco har gjort sig bemærket i Europa over hele sæsonen – en tur de bestemt nyder. Som et resultat bliver de ikke skuffede, ligegyldigt hvad morgendagens udtrækninger byder på. Det er blot mere end glade for at være der, og villige til at tage i mod hvem som helst.

Alligevel er Juventus nok den klub de mindst vil støde på. Det er mest balancerede hold tilbage, og på grund af deres imponerende offensive styrker er de konstant en trussel for Monaco. Dertil kommer en eminent backkæde, der har lukket aller færrest mål ind af alle hold i hele turneringen.

 


REAL MADRID


Cristiano Ronaldo Real Madrid Bayern Munich UCL 18042017

Real Madrid, der har vundet deres seneste to CL-trofæer på trods af Atletico Madrid, vil nok alligevel mindst møde dem igen i år.

Byrivalerne er faktisk ubesejret på Santiago Bernabeu i de sidste fire kampe. Bestemt ikke Real.