Don Ø med det borgerlige navn, Flemming Østergaard, og Brøndbys fans har formentlig ikke det bedste forhold til hinanden. Det kan derfor virke undrende, at en Brøndby-fan i sin gode tro ville overføre penge til den tidligere FCK-boss.

© Lars Rønbøg / Frontzonesport (Photo by Lars Ronbog/FrontzoneSport via Getty Images)

Der findes branderter, som vi alle kan finde på at lave i ny og næ, når hæmningerne slippes løs. Og så er der de branderter, man helst ville være foruden.

Det er nok det sidstnævnte, der er gældende for en Brøndby-fan, der i forbindelse med pokalfinalen i år overførte 10.000 kroner til Flemming Østergaard over MobilePay.

Læs også: Avis: Diego Costa ryger ikke retur til Atlético: Her er hans nye klub

Som optakt til pokalfinalen havde en gruppe Brøndby-fans produceret et banner med Flemming Østergaards telefonnummer.

Til Nordicbetblog.dk udtaler Flemming Østergaard:

“Jeg fik først en del beskeder, hvor der stod “fryd”. Jeg havde ingen anelse om hvorfor. Men jeg fik at vide, at der inde i Nyhavn stod et skilt med mit nummer på. På skiltet stod der, at man skulle skrive “fryd”.

Ud over et par hilsener, der nok ikke har været venlige i tonen, og som ovenikøbet frydede sig over, at Flemming Østergaard skal en tur ind og brumme for kursmanipulation, modtag han også 10.000 kroner på MobilePay:

“Efterfølgende fik jeg en nervøs mail fra en person. Der stod, at han havde overført 10.000 kroner til min konto. Jeg troede først, der var tale om en hacker, men så talte jeg med Nordea. Jeg ringede ham op og spurgte, hvad han havde gang i. Han virkede nervøs, og så sendte jeg de 10.000 kroner tilbage. Jeg kunne godt have brugt dem (pengene, red.) på at fortælle dem (Brøndbys fans, red.), at de skal opføre sig ordentligt.”

Det endte dermed lykkeligt for den stive Brøndby-fan, der kan tage af lære af hele seancen.

Læs også: Kåring: Den grimmeste Premier League-trøje nogensinde