Manchester United-stjernen Zlatan Ibrahimovic, er ikke tilfreds med hans egen scoringsantal. Men han forsikrer os om, at han nok skal lave mål. Svenskeren udtaler selv, at det ikke er svært for ham, at lave mål.

Af Lasse D. Drescher

Manchester United spillere i midtugen mod West Ham, i EFL-Cuppen og der viste Manchester United klasse. En sikker 4-1 sejr, til De Røde Djævle. Zlatan Ibrahimovic fortæller nu, at selvom resultatet var godt, ville han godt have scoret flere mål.

(Photo: Getty Images)

(Photo: Getty Images)

Zlatan Ibrahimovic udtaler følgende til Uniteds hjemmeside:

“Jeg forsøgte at scorer mål, og jeg forsøgte at undgå dueller med målmanden. Jeg blev ikke skadet, og det er vigtigt. Jeg blev ved med at spille, selvom jeg havde ondt, da jeg ikke giver op uden kamp.

Det er vigtigt som angriber, at give dit hold ro og tro, på at du kan sende dem i kassen, ret ofte. Jeg arbejder hårdt, og det gør jeg sammen med holdet. Vi forsøger at hjælpe hinanden, så meget som muligt, og jeg hjælper med det jeg kan, og den erfaring jeg har.

indtil videre er jeg glad, og tilfreds med min præstation. Jeg ville helst have scoret nogle flere mål, men de kommer, bare rolig. Jeg er ikke i tvivl, om at de nok skal komme, det er nemt for mig, at lave mål.”

Zlatan Ibrahimovic har indtil videre, lavet 11 scoringer for Manchester United, og samtidig lavet tre assist. Det er ikke just meget, hvis man tænker på hans antal af kampe. Men mon ikke svenskeren holder ord, og får banket nogle mål i kassen.

Læs også: Disse tre ting skal Manchester United rette op på