Som titlen siger: Vi har researchet os frem til de spillere vi forventede aller mest af inden sæsonen, men som endte ud med at levere aller mindst. 

AF KRISTIAN PARIS 

Daniel Sturridge

Liverpool v Wolverhampton Wanderers - The Emirates FA Cup Fourth Round

Sturridges forrige sæson lagde bestemt pres på den unge englænder op til denne sæson. Men han har skuffet fælt.

Den tidligere Chelsea mand har kun formået at lave tre ligamål for Liverpool i denne sæson, og er blevet godt og grundigt sat af til fordel for Roberto Firmino og Divock Origi.

Forlader højst sandsynligt Anfield til sommer.

Wayne Rooney

Manchester United v Crystal Palace - Premier League

Rooneys præstationer er ofte genstand for en hel del debat, men dette år har uden tvivl været hans værste i en ellers gloværdig karriere.

Er blevet slået af til fordel for yngre, bedre kræfter, fx Jese Lingard og Marcus Rashford, der sammen med verdensstjernen Zlatan Ibrahimovic har stået for englændernes målproduktion.

Uniteds all time målscorer ser ud til at forlade Old Trafford til sommer efter 13 år. Tidligere klub

Everton meldes interesseret, ligesom de kinesiske storklubber også har meldt sig ind i jagten på
anførerens underskrift.

Moussa Sissoko

Tottenham Hotspur v Watford - Premier League

Havde et fantastiske EM 16 me d Franrkig, hvor han sammen med Payet, var landsholdets bedste spillere. Det førte til et skifte fra nedrykkede Newcastle til topklubben Tottenham, der i denne sæson har kæmpet med i topstriden i ligaen.

London klubben betalte hele 300 millioner for franskmanden, og taget hans pris i betragtning har han simpelthen ikke levet op til nogen forventninger. En sand skuffelse… og næsten lidt synd….

Chris Smalling

Middlesbrough v Manchester United - Premier League

Endnu en United mand på listen.
Smalling var faktisk en af Uniteds bedste spillere så sent som i 15/16 sæsonen, og alle regnede med at han fremover ville udgøre den ene af de to solide midterforsvarere i klubben i mange år fremover. Sådan gik det ikke.

Smalling løb ind i flere småskader, der har holdt ude det meste af denne sæson, og når han endelig har fået chancen med Eric Bailly eller Marcos Rojo i midterforsvaret har han bare ikke leveret varen.

Englænderens eneste måske gode kamp var i går, da United mødte Ajax i Europa League finalen, i et opgør, der endte 2-0 til briterne.