Liverpool har i denne sæson haft mere end en imponerende sæson. For første gang i næsten et årti når de længere end til gruppespillet i Champions League – og nu har de til og med en god  mulighed for at spille sig i finalen i den prestige fyldte tunering. 

 

En af de spillere, der ikke var med i sidste sæson, men som i denne har brudt i gennem på første holdet er 19 -årige Trent Alexander Arnold, der har imponeret alle i Premier League. Måske så meget, at han kunne være aktuel for England til VM til sommer.. hvem ved?

Den 19-årige teenager spiller sin første fulde sæson i seniortruppen i denne sæson og det har han gjort med bravur. Han er blevet fast mand i startelleveren efter første og andet valg Nathaniel Clyne og Joe Gomez henholdsvis har været skadet og i dårlig form.

Foto: Shaun Botterill/Getty Images

Den unge spiller har i sær gjort sig bemærket henover de sidste par uger, hvor han i blandt andet Champions LEague mod Manchester City, spillede mere end fremragende og lukkede Manchester stjernen, Leroy Sane ned til fulde – i to kampe kom tyskeren ikke til en eneste stor chance. En stor del af den ære kan tilskrives unge Arnold.

The Mirror, avisen, hævder nu, at hans gode præstationer har fået klubben til overvejede at begynde at tilbyde ham en ny kontrakt, der skal holde interessen fra andre klubber væk.

Han underskrev sin første kontrakt i sommers, men nu, under et år efter, kan han sætte sin signatur på en fornyelse. I sidste sæson spillede han 12 kampe for klubben, men i denne sæson har han som sagt spillet meget mere, fordi førstevalget Nathaniel Clyne har været skadet. Den tidligere Southampton spiller har misset det meste af sæsonen ,på grund af en skade i ryggen.