Manchester United-manager Jose Mourinho og spilleren Juan Mata er endelig blevet enige om en aftaler, der forener de to på Old Trafford i hvert fald til og med januar. Mata går eftersigende med at være andetvalg på flere offensive poster på holdet. 

Af David Paris 

Siden Jose Mourinho kom til Manchester United, har der været spekulationer om den offensive midtbanespiller Juan Matas fremtid. Da de begge var i Chelsea i 2014, solgte Mourinho spanieren på trods af hans store kvaliteter og popularitet hos fansene. Den portugisiske er altså erklæret IKKE-fan af Mata.

Efter han, i sæsonens første kamp mod Leicester City, i Community Shield blev skiftet ud 25 senere end han var blevet skiftet ind, fik for alvor medierne til at skrive om Matas fremtid.

Ifølge den engelske avis The Telegrah er de to mænd dog noget til enighed og aftalen lyder på, at Mata ikke kommer til at være førstevalg, hverken på den offensive midtbaneposition eller på fløjen. De pladser kom Henrik Mkhitaryan Rooney, Martial og Depay til at spille.

Avisen skriver, at han har indgået en aftale med manageren om at give det et skud i bøssen til og med januarmåned, og hvis det så ikke fungerer, har indgivet en transferanmodning.