Inter-direktøren fortæller at salget af Philippe Coutinho tilbage i 2013, er det som han ærger sig mest over.

Af Lasse D. Drescher

Liverpool-stjernen Philippe Coutinho er en af verdens mest omtalte, og dyreste spillere. Coutinho er i manges øjne Liverpools redningsmand. Direktøren hos Inter Milan, Piero Ausilio fortæller at salget af Coutinho, nok er det han fortryder mest i rollen som direktør for den italienske klub.

(Photo by Giuseppe Bellini/Getty Images)

Piero Ausilio udtaler følgende til Calciomercato:

“Det er til kæmpe ærgelse, at jeg blev nødt til at lade Philippe Coutinho forlade klubben. Det er nok det jeg ærger mig mest over, i min 20-årige periode her hos Inter. Jeg husker dog Coutinho som en usikker person. Han var usikker da han kom til klubben, men han blev hurtigt meget seriøs og begyndte at arbejde ekstremt hårdt, så han kunne opnå det høje niveau som han har nu.

Coutinho kunne måske godt have fået noget spilletid hos os, men vi havde nogle spillere som viste deres værd på det tidspunkt, så derfor måtte vi sælge. Nu spiller han fantastisk hos Liverpool, og det er vi da glade for.”

Philippe Coutinho var hos Inter MIlan i perioden 2008-2013, hvor turen så gik til Premier League og Liverpool efterfølgende.

Læs også: Officielt: Brøndby siger farvel til målmand