Det er helt tydeligt at Inter Milan ikke vil sælge deres 22-årige forsvarsspiller Milan Skriniar. Eftersom at de afslog et bud på den unge forsvarsspiller, på et rigtig stort beløb.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Calciomercato skriver at Inter har takket nej, til nogle seriøse bud. Det er den 22-årige Inter-forsvarsspiller som rygtes væk fra Serie A-storklubben. Der er iflge mediet kæmpe interesse fra Premier League.

(Photo by Emilio Andreoli/Getty Images)

Spilleren der er tale om er den slovakiske Inter-profil Milan Skriniar. Skriniar har været velspillende for den italienske storklub, specielt i denne sæson. Det meldes ifølge mediet at Manchester City og Manchester United har budt på Skriniar.

Calciomercato skriver at de to Manchester-klubber begge har afsløret for Inter, at de gerne vil sikre sig Milan Skriniar. Prisen som de to klubber startede på ligger ifølge mediet på omkring 485.000.000 kroner.

Det beløb har Serie A-storklubben dog afslået, uden at tænke så meget over det. Det er nemlig helt tydeligt at Inter Milan vil gøre hvad de kan, for at holde fast i den velspillende forsvarsspiller Milan Skriniar.

Mediet skriver samtidig at Inter Milan betalte omkring 185.000.000 kroner, for den slovakiske forsvarsspiller. Nu er det helt tydeligt at de har scoutet helt perfekt, og har fået en spiller som kan udvikle sig til noget rigtig stort.

Inter Milan kan tjene mange penge på den 22-årige midtstopper

Det forventes også at Serie A-storklubben vil kunne tjene rigtig mange penge, på den unge forsvarsspiller. Eftersom at der allerede er tale om et bud på så stor en pengesum. Så kan den formentlig stige, såfremt at Skriniar fortsat udvikler sig.

Calciomercato skriver samtidig at Real Madrid og FC Barcelona for nyligt har fået øjnene op, for den slovakiske forsvarsspiller. Så de melder sig formentlig også ind i kampen, om den velspillende forsvarsspiller.

Læs også: Officielt: Manchester City køber forsvarsspiller for 500.000.000 kroner