Den italienske klub Inter er klar med hvad der svarer til næsten 500 millioner danske kroner for en lille italiener, der spiller Paris Saint Germain. Chelsea er eftersigende også interesseret og der derfor højst sandsynligt kamp til stregen. 

Af David Paris 

Den italiensek klub Inter Milan eller bare Inter har meldt sig ind i kampen om den Paris Saint-Germain-spilleren Marco Veratti og står angiveligt klar med 478 millioner kroner for den italienske midtbanespiller. Det skriver det italienske medie Gazzetta dello Sport.

Det er dog ikke kun Inter, der er interesseret i 23-årige Veratti. Både Chelsea og Arsenal har vist deres interesse, mens en anden italienske Serie A-klub, Juventus, også står klar i kulissen til at nuppe Verattis underskrift før alle andre.

Senest Veratti spillede var, da han i den franske hovedstadsklubs 0-0-kamp mod Marsielle blev indskiftet i anden halvleg. Størstedelen af hans tid i den franske hovedstad, som han kom til i 2012 har han tilbragt på banen og det bliver derfor ikke grundet manglende spilletid, at den kun 165-cm-høje spiller skifter klub.

Hvorfor han skulle vælge Inter fremfor de andre storklubber er dog lidt svært at se. Klubben har lige fyret deres træner Frank de Boer efter kun 11 spillerunder og holdet er lige nu placeret i den nederste halvdel af Italiens bedste række. De ligger nemlig nummer 12. Senest har holdet tabt 1-0 til Sampdoria.

Derimod er både Chelsea, Juventus og Arsenal inde i gode stimer og alle tre hold spiller også Champions League. Om Inter kan tilbyde en overdrevet løn eller har lovet andre goder, er ikke til at vide, men en ting er sikkert; Veratti er hot navn, der helt sikkert kommer til at spille i andre europæiske storklubber.