I mandags tog Serie A-klubben Inter Milan et skridt i den rigtige retning. Klubben slog Verona 1-2 på udebane og det betød, at de spillede sig op på andenpladsen i den bedste italienske række. 

AF KRISTIAN PARIS

Lige nu har den italienske storklub 29 point i 11 kampe, og det betyder, at de er nummer to i Serie A. Foran giganter som Juventus Lazio og Roma, men lige efter denne sæsons positive overraskelse, Napoli, der indtil videre er ubesejret i denne sæson.

Nu er der så endnu mere gode nyheder for folk, der holder af at se klubben, der har hjemmebane i Milano, vinde og spille med i toppen af italiensk fodbold.

Klubben bekræfter nemlig selv, at de har forlænget med deres 30-årige angriber Eder helt frem til sommeren 2021.

– FC Internazionale er meget glad for at kunne annoncere, at Eder Citadin Martins vil blive i klubben helt indtil 30. juni 2021.
Den italiensk-brasilianske angriber blev født i Lauro Muller 17 november 1986 og skrev under på en forlængelse af det samarbejde med klubben, der begyndte sidste vinter i januar. Han har siden dengang scoret 11 mål i 63 kampe i alle turneringer.
Inter og Eder er begge ting, der spiller i sort og blåt og de ville begge bestå!

 (Photo by Emilio Andreoli/Getty Images)

Den italienske angriber har dog endnu ikke startet inde i en kamp for Inter i denne sæson – alle hans 8 kampe er kommet efter han er blevet skiftet ind. Dog er han stadig et yderst værdifuldt medlem af truppen og hele klubben. Klubben har gjort det godt med at forlænge med Eder i så lang tid ud i fremtiden.

Som sagt har Inters form i den hjemlige liga været positivt overraskende – de ser ud til endelig at være på vej tilbage i toppen af italiensk fodbold.

Faktisk forholder det sig således, at Inter endnu ikke har tabt i denne sæson – de er kun to point efter Napoli på 1. pladsen.